Product was successfully added to your shopping cart.
  • Smalt slips i blåt Smalt slips i blåt

Blåt Slips (Smalt)

Materiale: Polyester
Længde: 148 cm.
Bredde: 5 cm.
79,- kr.

Varenummer: SP01

Lagerstatus: På lager

  • GRATIS FRAGT
  • 14 DAGES RETURRET

Flot smalt slips i blåt - perfekt til din næste fest


Dette smalle blå slips måler kun 5 cm. i bredden. Det er derfor meget smalt. Det smalle slips henvender sig primært til unge, som er med på moden. Slipset har en flot blå farve, som er meget behagelig at se på. Slipsets pris afhænger af hvilket materiale det er producuret af, dette slips er håndlavet i stoffet polyester, som ikke er lige så dyrt som eksempelvis silke.
Det blå slips er meget trendy og kan således bruges til enhver lejelighed - hvad enten det er en bytur eller anden festlig begivenhed. Den blå farve er meget in, fordi den kan bruges til de fleste farver skjorter. Det smalle blå slips vil både se godt ud til en sort skjorte, en hvid skjorte eller en blå skjorte.
Et smalt blåt slips er til dig, som ønsker et billigt men utrolig flot slips til festen. Modeslips.dk er lagerførende med mange af disse slips, du kan derfor forvente at modtage dit slips 1-2 dage efter din bestilling.

Hvis du foretrækker et slips i et mere trendy materiale og måske i en anden farve anbefaler vi vores flotte smalt orange slips

Og ellers kan du følge det viste link for at se vores komplette lager inden for herre slips.