Skal du til stor fødselsdag, og er det en masse folk, du kender, så har de også set dit jakkesæt før. Der er ingen grund til at købe nyt hver eneste gang, du skal til fest, da du kan ændre hele udtrykket med et slips. Der skal nemlig så lidt til at fjerne fokus fra resten af dit tøj.

Har du fx et kulsort jakkesæt på, så kan du tilføre det noget farve med fx et rødt, blåt eller måske flerfarvet slips med forskellige nuancer. Da det er en fødselsdag, så må der godt være lidt spræl i farverne, så det tager fokus og nærmest bliver omdrejningspunktet for dit outfit. Har du et jakkesæt i en lidt lysere blå farve, så er et gult silkeslips virkelig et slips, der kan krydre tilværelsen på den søde måde. Det ser vanvittigt fedt ud, og folk kan slet ikke huske, at du havde et sort slips på sidste gang.

Slips til gallafesten

Der er nogle lidt andre uskrevne regler, når du skal vælge slips til gallafesten. Nogle mener, at det hele skal være strømlinet - andre mener det modsatte. Men har du en date, en kæreste eller kone, så kan du med fordel skele til vedkommendes kjole eller outfit - for så at forsøge at matche hendes stil. Bærer hun en rød kjole, så kan du sagtens bære et sort jakkesæt med rødt slips. Traditionelt bærer man ensfarvede slips til gallafest eller måske en butterfly. Det vil altså sige sort jakkesæt og sort slips; navyblåt suit og navyblåt slips. Men gør lige dig selv den ulejlighed og tjek med din ledsager først.

For har hun tænkt sig at tage noget farverigt tøj på, så følger du naturligvis trop og komplimenterer hendes valg med et flot og nydeligt slips i samme farve. Det er én af de mange gode ting ved slips til os mænd. Der er rigeligt at vælge mellem, og vi kan altid tage et nyt et på og fuldstændigt ændre vores udtryk. Det er en helt genial beklædningsgenstand, der kan forandre selv et gammelt jakkesæt og tilføre det helt ny energi.

Skal du til firmafest, så er der ikke de samme regler. Her er det derimod helt på sin plads at have de flerfarvede, mønstrede og prangende slips på i både smalle og brede formater. Du finder alle typer slips her i shoppen, og vi har nogle rigtige fornuftige priser. Så skal du til fest eller galla, så er det her, du finder de bedste og flotteste slips. 

Lær at binde slips

Mangler du hjælp til at binde dit slips så fortvivl ikke på Festli.dk er lavet en glimrende guide til dette formål.