Det er klart, at der er nogle slips, der passer bedre til noget tøj end andre. Har du fx en flot, hvid skjorte med en smal krave, så er et smalt slips særdeles velegnet; måske endda et ensfarvet slips i fx sort. Bærer du dertil en jakke eller en blazer, så kan du godt tillade dig at være lidt mere drillesyg med nogle friske farver.

Er det til jeans eller andre bukser, der ikke nødvendigvis er købt sammen med resten - ligesom man gør med et jakkesæt, så kan du sagtens købe et slips i andet materiale end jakken. Har du jeans på til skjorte og blazer, så kan et smalt slips se pivfrækt ud.

Det samme gælder, hvis du er typen, der går med sweater ud over din skjorte. Her kan du alligevel ikke se andet end slipseknuden, så et smalt slips er helt på sin plads, så det ikke fylder meget indenunder. Der er rigtig mange muligheder, og du kan virkelig bringe dit slips i centrum ved at vælge nogle fede farver.

Føl dig godt tilpas med dit valg

Hvis ikke du føler dig godt tilpas med dit slips, så kommer du heller ikke til at udstråle charme og energi. Du skal føle dig selvsikker og fantastisk til mode i dit tøj. Det skal se ud som om, at du ikke kan leve uden dit slips. Så derfor handler det om at prøve dig frem.

Tænk på helheden og ikke isoleret set. For isoleret set er alle slips bare smukke - måske bortset fra de mange juleslips med lyd i (sjove er nærmere beskrivelsen), men tilpasser du det med noget tøj, som kan få tilført en ekstra dimension med et slips, så rammer du plet. Det bedste råd er simpelthen, at du tager det tøj på, du regner med at vil have slipset på til, og så prøver du dig frem med forskellige farver og mønstre.

Der er rigtig mange penge at spare her på nettet på rigtig gode kvalitets slips, så vil du prøve det helt lavpraktisk derhjemme, så find noget tøj eller lignende og hold det op foran dig. Du kan hurtigt se, om det er din farve eller ej. Det korte svar på, hvordan du vælger det perfekte slips: Vælg det, du føler, der er perfekt til dig - så føler du dig perfekt! Slipset er det bedste, der er sket en mands garderobe, og det hersker stadig i dag. Find dit her på Modeslips.dk