De såkaldte hipstere har virkelig indtaget modescenen med storm, og de har genindført slipset som en fed gimmick, der er fast inventar i deres garderobe. Slipset har som sagt for alvor entreret på ny på den danske modescene. I tråd med hipsterens kronede dage er slipset blevet en integreret del af den unikke uniform.

Slipset er med til at skabe kant og særpræg, da rigtig mange bærer en ulden sweater med et fedt slips under til en par slidte jeans. Der er gået mode i at vælge et slips med et iøjnefaldende mønster, da det kan frembringe noget helt særligt i et ellers klassisk outfit. For få år tilbage så man ikke mange mænd med tatoveringer op ad armene, langt skæg, hornbriller, slidte jeans, en grøn uldsweater og et gult eller grønt silke slips. Det gør man i dag. Og det ser da hamrende godt ud.

Sæt slipset i scene

Det kan nok være, at du ikke har fået skiftet ud i de gamle klude i klædeskabet relativt længe - men det behøver du heller ikke. Rigtig meget tøj behøver ikke passe sammen i dag, som det gjorde få år tilbage. Forstået på den måde, at du sagtens kan sammensætte årtiers mode og krydre dem med et fedt slips. Tag en rigtig fed skjorte anno 2016, og sæt den sammen med dine stone washed 90’er jeans. Smid et elegant slips rundt om halsen, og så har du et unikt look, hvor du sammensætter flere stilarter, men alligevel gør det cool, fordi du har slipset, der binder det hele sammen og finder harmonien. På den måde sætter du slipset i scene - eller rettere - slipset sætter sig selv i scene.

Det er næsten ubegribeligt, hvad det aflange stykke stof kan gøre ved et outfit, og der er faktisk ingen grænser. Det er kun fantasien, der hersker over, hvordan du vælger at sætte dit slips i scene, men én ting er sikkert. Du kan virkelig gøre meget ved din stil med et slips i rigtig god kvalitet. Og det fede ved det er, at slips er så billige sammenlignet med bukser og alt muligt andet, så du kan købe en hel håndfuld og skifte efter behag, humør og behov.

Her på siden finder du lige, hvad du har behov for inden for rigtig gode kvalitetsslips. Vi har noget for enhver smag i alle typer materialer og kvaliteter. Vi har udvalgt de allerbedste slips, som du finder rigtig billigt her i shoppen.