Kan man sætte en slipsebærende mand så meget op på en piedestal? Ja, det synes vi. Står du en dag i en situation, hvor du skal vælge mellem en jurist, der bærer slips og en, der ikke bærer slips - hvem vælger du så? Desuden ligger der rigtig meget selvkontrol i det at bære et slips.

Lad dit slips vise stil og selvkontrol

Tager du dig selv seriøst, og vil du gerne vise andre, at du har selvkontrol, så er et flot slips med til at krone dit statement. Du udviser respekt i arbejdsøjemed At gå med slips er ikke bare en pyntegenstand, der giver dig selvtillid. Men bærer du et slips på job, til kundemøde eller til jobsamtale, så har du allerede taget stilling til, hvem det er, du møder, og hvordan du møder dem. Dét i sig selv udviser respekt over for mødedeltagerne, dine kunder og din chef.

Når du har et slips på, så ved folk, at du respekterer dem så meget, at du har valgt en formel påklædning, fordi du gerne vil vise dem den fornødne respekt. Desuden ser det lidt sløset ud at dukke op til et møde med en potentiel kunde uden et slips. Omvendt kan det være udslagsgivende, hvis de står og skal vælge imellem dig og en anden, som ikke havde slips på.

Hav altid et godt udvalg af slips i dit klædeskab

Derfor bør du altid have et eller flere slips hængende hjemme i klædeskabet. Det fortæller så meget om symbolik og signifikans, at du har en klar fordel, når du bærer det. Slipset er uden tvivl på vej ind på kontorerne igen. Der er nærmest opnået en stiltiende konsensus om, at man respekterer hinanden på en sådan måde, at respekten ligger i, at man har gjort sig den ulejlighed at iklæde sig noget pænt tøj og et nydeligt slips. Det behøver ikke være noget prangende - bare du har et slips på.

Så vil du opnå respekt og samtidig udvise respekt, så er et lækkert slips den perfekte beklædningsgenstand til formålet. Se det store udvalg på www.modeslips.dk