Slipsemoden skifter konstant, men der vil dog stadig ofte komme lejligheder, hvor et slips passende kan benyttes. Til konfirmationer, barnedåb og fødselsdage er slipset et perfekt match til den fine blazer eller det elegante jakkesæt. Ud fra disse eksempler får man hurtigt et indtryk af, at slipset kun er til formelle arrangementer, hvilket længe har været tilfældet, men moden skifter som vinden blæser.

Slips kommer efterhånden i mange forskellige former, farver og materialer.

Derfor kan man, når man skal købe en gave, vælge at købe et andet slags slips end det formelle sorte silkeslips, selvom dette hos mange stadig er det optimale valg. Slips i farverne orange, grøn eller gul kan virke voldsomt for nogle, men det er uden tvivl den vej, moden bevæger sig hen imod. Derudover er slipset i dag ikke forbeholdt festlige eller formelle arrangementer. Tidligere har mange ment, at man var ”overdressed”, hvis man til dagligt bar slips på arbejdspladsen eller i skolen – dette er dog ikke tilfældet længere.

På mange arbejdspladser har slipset nemlig længe været en del af dagligdagen. Som eksempler kan nævnes store advokat og revisionskontorer, hvor slipset er en del af standardpåklædningen. Skal du finde en gave til en revisor eller en jurist, ligger et fint slips fra Modeslips.dk altså lige til højrebenet. Det efterhånden store udvalg af slips gør desuden, at man nemt kan finde et slips, som egner sig perfekt til gave, uanset hvilket arbejde vedkommende har. At gå med slips virker ikke længere overdrevet eller selviscenesættende, selv ikke for en travl studerende.

Slipset er IKKE gammeldags - det er TRENDY!

Slipset har tit været forbundet med noget gammeldags, konservativt og ofte lidt kedeligt, men den nye mode har gjort, at man sagtens kan eksperimentere lidt, hvilket har ført til, at slipset i mange tilfælde kan give et nyt og friskt ”look”. Det er altså blevet mere normalt at se personer med slips på arbejdspladsen, og man kan med ro i sindet give et i gave, da det nok skal blive brugt. Slipset vil med garanti også falde i god jord hos unge, som nu kan prøve de mange forskellige farver og materialer, som findes på markedet. Kender du en ung mand, som elsker det traditionelle og klassiske? Fortvivl ikke. Vi har nemlig også sorte slips, som opfylder alle kravene til et stilfuldt og klassisk slips.

Kort sagt er slipset en perfekt gave til den modebevidste mand, som ved hvad der er fedt. Slipset er dog langt fra kun en god idé til mænd, som til dagligt går i jakkesæt eller blazer. Nej, de mange nye og spændende farver betyder nemlig, at mere eksperimenterende trendsættere også kan finde et slips, som passer perfekt til en anderledes og dristig stil. Uanset om du leder efter en julegave, fødselsdagsgave eller en bryllupsgave, så er slipset en gave, som vil falde i god smag hos langt de fleste.