Når du skal se efter et slips, skal du se på, hvad det skal passe til. Er det et fint jakkesæt, eller skal det “bare” passe til en pæn jakke/blazer, skjorte og et par jeans? Her skal du forsøge at ramme netop din type slips. Du kan stille dig selv spørgsmål som fx: skal det være et smalt slips? Skal det være et silkeslips? Det er helt op til dig. Du skal for alt i verden bare sørge for, at både farver og eventuelle mønstre og tern passer til resten af dit tøj. Du skal gerne se på dit slips som om, at det skal komplimentere dit tøj og faktisk være prikken over i’et.

Du finder dine billige slips her hos os, og vi forsikrer dig om, at vi kun har slips af høj kvalitet, da vi altid kvalitetstjekker vores leverandører, så de lever op til vores trofaste kunders krav, ønsker og forventninger. Vi har altid et flot og billigt slips på hylden, og vi har også billige slips til dig.

Det klassiske slips eller det moderne slips


Før i tiden var det således, at slips var meget ensfarvede, og der var tale om det klassiske slips, der skulle passe til ethvert jakkesæt. I dag har producenterne været imødekommende over for et behov hos forbrugerne, som efterlyser flere farver og mønstre, og der må gerne være noget spræl i ens slips.

Skal du til bryllup, så skal du lige have in mente, at det er brudgommen, der er i fokus på herresiden, så der skal du ikke stå for meget ud. Her er der godt at følge de klassiske ensfarvede slips. Skal du derimod til din egen 30 års fødselsdag, så skal der farver på. Og det må gerne være et silkeslips i topkvalitet, så du ser ekstra skarp og elegant ud. Find det slips, der matcher dit jakkesæt, og har du ikke købt dit jakkesæt, så gør det først. For slipset er altafgørende, og det er virkelig det, der sætter kronen på værket.

Slipsets popularitet går jorden rundt


Et slips ses ikke længere kun til pænt brug, men bæres i dag af alle mænd i alle aldre uanset erhverv. Mænd med respekt for sig selv og mode går med slips, og det signalerer magt og klasse hele vejen igennem.

Her i shoppen finder du et slips til alle lejligheder og begivenheder. Vi har det brede polyester slips, de smalle slips, de billige silkeslips, de lidt dyrere silkeslips og slips i alle farver og mønstre og striber. Find dit slips her og gør en god investering, du vil elske dig selv for.