Product was successfully added to your shopping cart.
Webshop Mærket
0item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Black Friday 2017
Vi giver dig 50-80 % rabat på HELE vores sortiment indenfor slips, butterflies og tilbehør fra d. 24/11 - 27/11 (begge dage inkl.). Velkommen til en super handel og god Black Friday hos Modeslips.dk, Den største handelsdag på året og kundernes mulighed for at gøre en ufattelig god handel. Vi er naturligvis med på Black Friday og vil tilbyde dig slips, butterfly, slipsenåle, manchetknapper etc. til priser du nærmest ikke vil tro på. :-)

 

Hvad er Black Friday?
Black Friday er en amrikansk "opfindelse" og falder altid dagen efter Thanksgiving. De senere år har danskerne i stor stil taget Black Friday til sig og der er blevet tradition for, at man på dagen kan gøre en super god handel - især på webshops. Man kan sige at dagen skyder julehandlen i gang og Modeslips.dk er naturligvis med helt fremme både hvad angår super skarpe tilbud og et stort udvalg. Så vil du sikre dig en billig julegave eller bare forkæle dig selv med en stribe nærmest uhørte tilbud, så er du havnet det rette sted.

Black Friday hos Modeslips.dk
Vi kan lige så godt sige det emd det samme - der vil på Black Friday blive sindsygt store besparelser at hente på en stor del af vores sortiment af slips og butterfly. Og husk - om det er Black Friday eller ej så får du altid de samme fordele ved at handle hos os. Super kundeservice, lave priser, kvalitetsprodukter samt altid Gratis fragt på hele din ordre ligegyldigt hvor lidt (eller meget) du køber. Vi glæder os til at byde dig velkommen på Black Friday. Hold dig opdateret på vores Facebookside

Se vores store sortiment af:
Slips
Butterfly
Børneslips
Slipsenåle
Manchetknapper