Product was successfully added to your shopping cart.
Webshop Mærket
0item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Cyber Monday 2017
Vi giver dig 50-80 % rabat på HELE vores sortiment indenfor slips, butterflies og tilbehør d. 27/11. Velkommen til en super handel og god Cyber Monday hos Modeslips.dk, Én af de største handelsdage på året og din chance for at lave en fantastisk god handel. Vi er naturligvis klar og med på Cyber Monday. Her vil vi tilbyde dig super skarpe tilbud på hele vores sortiment indenfor slips, butterfly, slipsenåle, manchetknapper etc. Alt sammen til priser du nærmest ikke vil tro på!

 

Hvad er Cyber Monday?
Cyber Monday er en amerikansk tradition og falder altid mandagen efter Thanksgiving. På denne dag holder online butikker verden et brag af et udsalg. Er du på jagt efter et godt tilbud, i gang med julegaverne eller bare vil forkæle en ven, veninde eller dig selv, så er det med at slå til på én af årets største shoppingdage – Cyber Monday. Denne mandag har vi fyldt webshoppen med vanvittige priser som du stort set ellers aldrig ser. Du kan få opdateret din garderobe indenfor slips, bytterfly, slipsenåle og manchetknapper til utrolig få penge denne dag. På Modeslips.dk er denne amerikanske tradition blevet en del af vores traditioner, derfor kan du finde et kæmpe udvalg til stærkt nedsatte priser!

Cyber Monday hos Modeslips.dk
Lad det være sagt med det samme - der vil på Cyber Monday være kæmpe store besparelser på hele vores sortiment af slips og butterfly. Derfor tænk på - om det er Cyber Monday eller e,j så får du altid de samme fordele ved at handle hos os. Fantastisk kundeservice, nogle af markedets laveste priser, kvalitetsprodukter samt altid Fri fragt på hele din ordre ligegyldigt størrelse. Vi glæder os til at byde dig velkommen til Cyber Monday. Husk du kan altid holde dig opdateret her på vores Facebookside

Se vores store sortiment af:
Slips
Butterfly
Børneslips
Slipsenåle
Manchetknapper