Product was successfully added to your shopping cart.
Webshop Mærket
0item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Om os

Modeslips.dk

Modeslips.dk er en dansk netbutik med salg af slips, butterfly, manchetknapper, slipsenål etc. Firmaet er fritidsbaseret og passes ved siden af almindeligt fuldtidsarbejde. Vi gør vores ypperste for hver dag at levere nogle kvalitet- og designmæssigt rigtig gode produkter til særdeles fornuftige priser, derudover yder vi GRATIS FRAGT på alle ordrer der bestilles i webshoppen. Vi har mange års erfaring indenfor disse produkter, samt driften af en seriøs webshop.

Det er vigtigt for os, at vores varesortiment indeholder noget for alle, ligegyldig personlig smag. Derfor har vi f.eks. smalle slips i rigtig mange farver. Dermed kan vi altid opfylde vores kunders behov ligegyldigt hvilken smag de har eller hvilket arrangement produktet skal bruges. Så om du mangler et slips til en formel fest eller til hverdagsbrug, har vi det du skal bruge.

Også indenfor butterfly's, har vi rigtig mange forskellige farver, mønstre og kvaliteter. Vi har butterfly's til både de prisbevidste kunder, men også de mere kræsne med hang til sublim kvalitet har vi produkter til. Alle vores butterfly's leveres færdigbundede, da vi af erfaring ved at binding af butterfly kan være et voldsomt irritationsmoment....... Derfor har vi klaret det for dig, det eneste du selv skal gøre er, at justere omkredsen så den passer til din hals.

Men udover slips og butterfly's sælger vi hos Modeslips.dk også det tilbehør du skal bruge. Vi har manchetknapper i flot design i både guld og sølv. Det samme gør sig gældende hvis du mangler en slipsenål til dit nye slips, også her finder du flot design og god kvalitet på modeslips.dk.

Vi gør altid hvad vi kan for at tilfredsstille vores kunder. Derfor er det også jer kunder der bestemmer hvordan sortimentet i webshoppen skal sammensættes. Er der produkter eller produktkategoerier du mangler så kontakt os,

Webshoppen er startet i 2009 og vi har i hele perioden gjort vores ypperste for at leve op til vores kunders forventninger, samt nedenstående interne målsætning:

*  Vi vil være blandt de billigste på nettet, men kvaliteten er dog det vigtigste.
*  Vi leverer varen indenfor den aftalete leveringstid. Normalen er indenfor 1-2 hverdage.
*  Vi yder den bedst mulige kundeservice.

 

Følg os på Facebook og deltag i konkurrencer og få de bedste tilbud.  

Du er også velkommen til at bedømme os eller læse vores tidligere bedømmelser på Trustpilot.

 

Firmaoplysninger:    

Modeslips.dk
Blærevej 2
9600 Aars

Tlf.: 22971414

CVR: 19 31 89 90
Mail: info@modeslips.dk

Indehaver: Finn L. Nielsen